Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio-gruppen har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio-gruppen?

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med bred medicinsk verksamhet och forskning i ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling.  Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till  jobb@livio.se.

 

Livio Sperm Bank, Köpenhamn söker Biomedicinsk analytiker

Vår verksamhet växer och vi söker därför en Biomedicinsk analytiker till vår avdelning som vi nu startar i centrala Köpenhamn. Är du ute efter ett intressant och meningsfullt jobb kan detta vara tjänsten för dig.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:
• Registrera, analysera, preparera och frysa in spermieprov
• Utlämning, transport och uppgifter relaterat till försäljning av spermier
• Ta emot donatorer
• Rekrytering av donatorer
• Kvalitetsarbete
• Varubeställing

Vem är du?
Vi söker dig som har god energi och är initiativrik. Du gillar att jobba självständigt, men trivs också med att samarbeta i team.
Du är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande och det är meriterande om du har erfarenhet av spermiediagnostik.
Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots högre belastning i perioder. Du har en hög ansvarskänsla, är flexibel, serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård och omsorg i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med verksamhetens mål.

Det är ett krav att du behärskar det danska språket.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Inom Liviogruppen finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.
Detta är en visstidsanställning 75-100 %, till att börja med på 6 månader, med tillträde så snart som möjligt. Möjlighet till förlängning finns.

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till mona.bungum@livio.se snarast möjligt, dock senast 2021-11-30. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Kontaktperson
För mer information kring tjänsten kontakta Mona Bungum, VD,
tel +46 73 985 05 22. Du kan också läsa mer om verksamheten här.